Koffie, lunch, diner, cadeaus en zo veel meer!

Smaakwinckel

De smaakwinckel is een gezellige delicatessenwinkel en eetgelegenheid in één. Je kunt bij ons terecht voor een leuk cadeau, maar ook voor een smaakvolle lunch of etentje.

High wine

Wat is leuker dan een middag met vrienden of vriendinnen bijpraten, onder het genot van een goed glas wijn en wat smakelijke hapjes?
Je krijgt drie verschillende kleine gerechten, zoals bruschetta's, mini pizza of een ovenschaaltje met pasta. Als je liever iets anders drinkt dan wijn, is dat natuurlijk ook prima. De proeverij is divers en elke keer weer anders.

Je kan al vanaf twee personen boeken, de kosten zijn € 27,50 per persoon.

Bel voor de mogelijkheden en om te reserveren naar
0174 - 626 969

Lunch & diner

We serveren overheerlijke broodjes en vers bereide pastamaaltijden. Wanneer je geen tijd hebt om te koken, kun je deze bij ons afhalen. Bel van tevoren even je bestelling door en wij zorgen dat het klaar staat.

We hebben een lunchkaart met smakelijke combinaties, maar bij een diner verrassen we je graag. Je kunt natuurlijk altijd speciale wensen aangeven.

Als je bij ons wilt dineren of speciale wensen hebt, vragen we je om telefonisch te reserveren, zodat wij de voorbereidingen kunnen treffen.

Hapjes afhalen

Wie kent het niet, je geeft een feestje en aan het eind van de avond heb je nauwelijks iemand gesproken. Je stond namelijk in de keuken.

Dat kan anders, zodat jij kan genieten van het feest. Of het nu gaat om een diner, buffet of hapjes: wij helpen je en maken alles in onze eigen keuken klaar. Denk hierbij aan verse pasta’s, salades, tapenades en piadina's. Jij hoeft het alleen even af te halen en het feest kan beginnen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Let wel: wij hebben geen bezorgdienst.

Cadeau

Wil jij met een origineel cadeau op de housewarming of verjaardag van een vriendin komen? Kom dan eens bij ons ‘winckelen’. Het assortiment bestaat uit diverse delicatessen, onder andere uit Italië, het land waar culinair genieten voorop staat. Kerstmis is onlosmakelijk verbonden met genieten en gezelligheid en laat dat nu precies bij ons passen. Wij verzorgen daarom ook kerstpakketten met heerlijke items uit ons eigen assortiment.

Een greep uit de producten die je in onze winkel kan vinden:

  • mooie olijfolie en balsamicoazijn;
  • Italiaanse hammen en salami's;
  • verschillende soorten pasta;
  • Italiaanse kazen en olijven;
  • huisgemaakte pesto, tapende en salade;
  • zoete lekkernijen als jam, chutney, nougat en bonbons;
  • heerlijke wijnen en Limoncello;
  • origineel servies uit Italië.

Benieuwd naar ons assortiment? Kom gewoon eens langs!

Plan je bezoek

Di. vanaf 19:00 uur (alleen van sep t/m apr)
Wo. t/m za. vanaf 15:00 uur
Zo. vanaf 16:00 uur *

* Bij belangrijke sportevenementen gaan wij eerder open.

Wo. t/m za. vanaf 10:00 uur
Dijkweg 3
2671 GA, Naaldwijk

info@de3winckels.nl
0174 - 62 69 69

© De 3 Winckels  |  HomeHuisregels - Privacyverklaring